2016-11-01 08:47:16• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Időnként teljesen téves útra lép

Napi horoszkóp november 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. A Vénusz már elhagyta a Jupiter fényszögét. A szerelem most derült égből villám csapásként köszönthet be az életébe!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Kedvez Önnek ez a bolygóállás, a párjával most nagyon közel érezhetik magukat egymáshoz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, maradjon tárgyilagos. Mindenki követ el hibákat, és senki sem szolgált rá arra, hogy ezért elítéljék. Szerelmi dolgokban most nem olyan jó a helyzet. Úgy érezheti, hogy elhanyagolják.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, maradjon tárgyilagos. Mindenki követ el hibákat, és senki sem szolgált rá arra, hogy ezért elítéljék. Szerelmi dolgokban most nem olyan pezsgő a helyzet. Úgy érezheti, hogy elhanyagolják.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma nagyon precíznek kell lennie, akár tetszik ez Önnek, akár nem. Olyan dolgokat is kell tennie, ami nincs ínyére. Ön azonban gyorsan kézben fog tartani mindent, még a legnagyobb káoszon is úrrá lehet. Este eredményes tisztázó beszélgetéseket folytathat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most van ideje az álmodozásra, de délutánra már össze kellene szednie magát. Ma nagyon koncentráltnak kell lennie, különben sok hibát követhet el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A Hold a Nyilas jegyébe lépett. Ma senki sem veheti fel Önnel a versenyt. Olyan lesz, mint a forgószél, csak akkor tud leállni, amikor már tudja, hogy minden tökéletes. Teljesítményéért sok dicséretet és csodálatot kap majd.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. A Merkúr a Skorpió jegyében látható. Most sokkal koncentráltabb, mint máskor. Beszélje meg a dolgokat a többiekkel, informálódjon. Ossza meg a tudását a másokkal, mert végső soron ez előnyöket biztosít az Ön számára. A Merkúr segít néhány dolgot sikeresen lezárni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. A Neptunusz quadrátot vet ide, és ez elvesz egy keveset az Ön energiájából és lendületéből. Időnként teljesen téves útra lép. Szerencsére ez csak egy átmeneti állapot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap kellemes fényszöget vet a Bak jegyére. A siker ma az Ön oldalán van. Csak az a fontos, a többiekkel szemben ne legyen annyira kritikus, ne követeljen tőlük túl sokat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most sok múlik azon, mennyire tud koncentrálni. A nap alkalmas arra, hogy hosszú távú terveken dolgozzon. Érzelem, érzések, ma nem kellene ezekre hallgatnia.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Úgy tűnik, hogy az ember, akivel ma találkozik, sokat vár el Öntől. Bizonyos körülmények között ezeknek az elvárásoknak nehezen tud majd megfelelni. Nyomás alatt érezheti magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: